Ranking YouTube

Najbardziej kompletny spis kanałów Youtube w Polsce.

Na stronie vlogi.info znajdziesz zawierający prawie 50000 pozycji ranking polskich kanałów na youtube. Znajdziesz również spisy tematyczne kanałów oraz zestawienie kanałów ukraińskich i szwedzkich.

Танці. World of Dance

Танці. World of Dance


Танці. World of Dance

Dane z symbolem "*" są opracowane przez vlogi.info i nie pochodzą z serwisu YouTube.

Танці. World of Dance
  • ilość subskrypcji: 1770000
  • ilość opublikowanych filmów: 183
  • ilość wyświetleń: 5581666

    Opis kanału:

    Танці. World of Dance – це адаптація найпопулярнішого світового шоу World of Dance, у яке мріють потрапити найталановитіші танцівники та танцівниці. Телевізійну версію проєкту успішно знімають у 25 країнах світу. І тепер у форматі World of Dance є нова сторінка, яка присвячена Україні.

    Шоу СТБ Танці. World of Dance – високотехнологічний проєкт, який об’єднає навколо себе танцівників абсолютно різного віку. Позмагатися у вмінні запалювати сцену драйвом та шаленою енергетикою зможуть танцівників, які молодші 18-и років. Ба більше, на сцені шоу Танці. World of Dance ви побачите різні категорії: соло, дуети та великі команди. Жодних обмежень не буде! І все заради того, щоб найкращі танцівники та танцівниці змогли показати свій талант і здійснити заповітну мрію. Залишайтеся з нами – станьте свідками написання нової сторінки танцювальної історії! Дивіться онлайн усі випуски шоу СТБ Танці. World of Dance на офіційному YouTube-каналі.

    zródło - kanał Танці. World of Dance w serwisie YouTube

    Sąsiednie kanały

    « zekubiki Модель XL »