Ranking YouTube

Najbardziej kompletny spis kanałów Youtube w Polsce.

Na stronie vlogi.info znajdziesz zawierający prawie 50000 pozycji ranking polskich kanałów na youtube. Znajdziesz również spisy tematyczne kanałów oraz zestawienie kanałów ukraińskich i szwedzkich.

Олександр Положинський

Олександр Положинський


Олександр Положинський

Dane z symbolem "*" są opracowane przez vlogi.info i nie pochodzą z serwisu YouTube.

Олександр Положинський

Statystyki kanału Олександр Положинський

  • ilość subskrypcji: 16200
  • ilość opublikowanych filmów: 15
  • ilość wyświetleń: 4021672

    Opis kanału:

    Привіт! Дякую, що завітали!

    Мене звати Олександр Положинський і це мій канал.

    Багато років, починаючи з кінця 1996-го, я писав пісні й виконував їх у складі групи \"Тартак\". У 2014-му я створив ще один музичний проект, який мав назву \"Був\'є\". В 2019-му до моїх двох проектів долучився третій - дует \"Ол.Ів.\'Є\". Протягом всього того часу я писав пісні, знімав відеокліпи, давав концерти, записував пісні та виступав з багатьма іншими артистами, брав участь у соціальних, культурних, екологічних проектах і громадянських ініціативах. Я давав інтерв\'ю. Був учасником телевізійних проектів. Продюсував і видавав диски. Працював ведучим на радіо і телебаченні. І ще багато чого різного - цікавого і корисного - робив. І багато результатів того всього можна знайти тут - на Youtube.

    Але. Все це розкидано по різних сторінках, жодна з яких не є моєю. Я вирішив це змінити. Я залишив \"Тартак\", \"Був\'є\" і \"Ол.Ів.\'Є\", та починаю нову сторінку своєї історії.

    Сподіваюся писати її за вашої підтримки.


    zródło - kanał Олександр Положинський w serwisie YouTube